Over & Contact

Telefoon: 0625118575

Email: leopaktaan@gmail.com

Over “Goedlopend”

“Goedlopend” staat voor begeleiding en leefstijl, voor volwassenen van 18 tot 80 jaar.
Een menselijke benadering met aandacht voor het behouden van regie, eigen kracht, waarden en kwaliteiten.

Gezondheid en leefstijl

Het belang van gezondheid, of werken aan gezondheid is bij “Goedlopend” een belangrijke peiler. Er wordt gewerkt op verschillende levensgebieden die met elkaar samenhangen, zoals lichamelijk en geestelijk welbevinden, werk en dagbesteding, relaties, zingeving en de materiële omgevingsaspecten. Daar waar de vragen en wensen liggen wordt op maat samen een plan voor gemaakt. Dit kan worden vormgegeven in een beweegprogramma, runningtherapie en of een begeleidingstraject. Bij dit traject wordt gekeken naar wat kun je zelf, waar loop je in vast en hoe kun je er hulp bij vragen.

Door ruime ervaring in het werken in de gezondheidszorg en door mijn opleidingsachtergrond biedt “Goedlopend” deskundige ondersteuning in een goede sfeer in een kleine groep of individueel.

Wie is “Goedlopend”?

Mijn naam is Leo Witjes, ik werk 35 jaar in de gezondheidszorg, met name in de GGZ en op gebied van Niet-aangeboren Hersenletsel. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn passie: sport en bewegen in de buitenlucht.

Tijdens mijn studie H.B.O.V. bleek al snel mijn voorkeur om mensen te begeleiden op het geestelijke vlak. Ik heb mij gespecialiseerd in de zorg voor volwassenenen, op begeleiding in de breedste zin van het woord. Om mijn kennis te verbreden heb ik een opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening gedaan en Casemanagement.

Parallel met mijn werk en opleiding heb ik mij ontwikkeld in duursporten zoals hardlopen, wielrennen, zwemmen en kajakken. Naast mijzelf bekwamen in deze sporten heb ik een trainersopleiding jeugd atletiek en zwemmen trainer-A

Uit eigen ervaring merk ik wat bewegen kan doen voor je gezondheid. Mijn uitdaging is dan ook om dit in mijn werk mede tot uitdrukking te laten komen. Daartoe ben ik Runningtherapeut geworden en ben ik een beweegprogramma gestart om ook anderen bewust te maken van het belang van bewegen.

Mijn werk en passie heb ik met elkaar weten te verbinden. Dit doe ik met mijn bedrijf “Goedlopend”. Alles wat ik ervaren en geleerd heb in de afgelopen jaren hoop ik zo voor een ander te kunnen benutten.

Goedlopend helpt je graag op weg.

Neem contact op